Advies nodig? Bel ons op 085 - 40 16 559 (lokaal tarief)

De nummer 1 in online tuinaarde & potgrond!

  • De nr 1 in potgrond en tuinaarde
  • Pokon tuinaarde en potgrond
  • RHP gecertificeerde producten

Bestelinfo

Tuinaarde.nl in samenwerking met POKON

Bezorgkosten

Bij orders onder de 250 euro wordt er 25 euro bezorgkosten in rekening gebracht. Heeft uw order een waarde van 250 euro of meer, dan wordt deze gratis bezorgd. Afhalen bij onze afhaallocatie in Waddinxveen is vanzelfsprekend ook gratis.

Bezorgmethoden

Bij Tuinaarde.nl kunt u kiezen tussen twee bezorgmethoden; via onze bezorgdienst of door het pakket zelf af te halen bij onze afhaallocatie in Waddinxveen. Uw bestelling wordt bezorgd op dinsdag tot en met zaterdag tussen 08.00 en 21.00 uur. U kunt uw bestelling ook zelf bij ons afhalen wanneer het u uitkomt (maandag tot en met zaterdag tussen 8:00 en 18:00). Als u kiest voor 'afhalen' dan wordt er na uw bestelling door ons contact met u opgenomen.

Betaalmethoden

Betalen bij Tuinaarde.nl gaat veilig via iDeal, PayPal, creditcard, overboeking vooraf, BanContact (België) of pinnen bij bezorging.

Tuinaarde.nl betaalmethoden

Levertijd

Bij Tuinaarde.nl wordt uw bestelling binnen 48 uur bezorgd. Bestellingen op werkdagen tot 22:00 uur geplaatst en betaald met iDeal, worden de volgende werkdag bij ons gesorteerd en een werkdag later bij u bezorgd.

Op afspraak leveren

Indien u uw bestelling niet binnen 48 uur bezorgd wil hebben, maar op een afgesproken dag, stuur dan na uw bestelling een email met het verzoek de bestelling, onder vermelding van uw bestelnummer, op een andere dag te laten bezorgen. Wij bevestigen dit vervolgens per email.

Bij niet thuis

Ondanks dat wij u per email goed op de hoogte houden over de tijd wanneer onze bezorger op uw adres is, kan het natuurlijk voorkomen dat u op het moment van aflevering niet thuis bent. Op het moment dat dat gebeurt en de ruimte het toelaat zetten wij uw bestelling in de tuin, leveren wij het bij de buren af of doen we hetgeen we overleggen per telefoon of email (pinnen bij bezorging uitgezonderd).

Als u kiest voor een van onze andere betaalmethoden dan iDeal kunnen wij uw order pas verwerken nadat wij de betaling hebben ontvangen, dit levert meestal een vertraging van 2 werkdagen op. Bij bestellingen betaald met iDeal kunt u van het volgende schema uitgaan:

Besteld op: Bezorgd op:
Maandag Woensdag
Dinsdag Donderdag
Woensdag Vrijdag
Donderdag Zaterdag
Vrijdag Dinsdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

De bezorging volgen

Zodra uw bestelling bij ons gereed is gemaakt en is ingeladen in de bezorgbus, ontvangt u een email met een bezorgtijdstip voor de volgende dag. U ontvangt dus altijd een dag voordat de order wordt bezorgd een indicatietijd.

Afhalen in Waddinxveen

U kunt uw bestelling afhalen bij onze afhaallocatie in Waddinxveen, kies dan voor 'afhalen in Waddinxveen' tijdens het bestellen. Er wordt vervolgens contact met u opgenomen om een afhaalafspraak te maken. Dit kan al meteen de volgende werkdag. Ons adres is:
Coenecoop 212
2741 MG
Waddinxveen (bedrijventerrein Coenecoop)

Tuinaarde.nl in Waddinxveen

Levering naar België en grensprovincies Duitsland

Wij leveren ook naar België en naar de grensprovincies in Duitsland, onder dezelfde condities. Dus 25 euro bezorgkosten, maar boven de 250 euro is het altijd gratis!

Is uw vraag niet beantwoord? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice

Alle tuinaarde & potgrond op ruime voorraad