Advies nodig? Bel ons op 085 - 40 16 559 (lokaal tarief)

De nummer 1 in online tuinaarde & potgrond!

 • De nr 1 in potgrond en tuinaarde
 • Pokon tuinaarde en potgrond
 • RHP gecertificeerde producten


POKON Gedroogde mestkorrels 20 kg

Schrijf de eerste review van dit product

POKON Gedroogde mestkorrels is een natuurlijke meststof die u kunt gebruiken voor alles wat groeit en bloeit. De in de korrel aanwezige voeding komt geleidelijk vrij, waardoor de grond vruchtbaarder wordt. Bij gebruik in het najaar zullen uw planten beter bestand zijn tegen vorst.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 22,95
De feiten van Tuinaarde.nl op een rij

Wij zijn de nummer 1 in online tuinaarde en potgrond. Wij hebben daarom een naam hoog te houden en werken om die reden slechts met 1 merk, POKON en RHP gecertificeerde potgrond.

Wij bezorgen altijd snel. Dat betekent binnen 48 uur tenzij u de bestelling op een andere dag in huis wil. Dat kan ook. Geef dat hier aan nadat u heeft besteld.

Altijd bereikbaar. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 - 40 16 559, via mail op info@tuinaarde.nl of via onze Facebook pagina.

Wij accepteren álle gebruikelijke online betaalmethoden. U kunt bij ons betalen met iDeal, creditcard, bankoverschrijving, PayPal, Bancontact & Pinnen bij bezoring.

Liever zelf afhalen? Geen probleem! Wij hebben alles op ruime voorraad op onze afhaallocatie in Waddinxveen (langs de A12/A20).

Gunstige

U kunt dit product overmorgen al in huis hebben. > Meer over bezorging

Gunstige

Niet goed, geld terug. We zijn niet moeilijk, wel makkelijk!

Gunstige

Wij leveren in heel Nederland en België binnen 48 uur.

Vragen? Wij zijn bereikbaar op 085 - 40 16 559 (ma t/m za 8:00 - 18:00).

Productbeschrijving

Details

POKON Gedroogde mestkorrels is een natuurlijke meststof die de structuur van de bodem verbetert. Het is geschikt voor het bemesten van siertuinen, groentetuinen en fruitteelt. De in de korrel aanwezige voeding komt geleidelijk vrij, waardoor de grond vruchtbaarder wordt. Het product kan gebruikt worden bij alles wat groeit en bloeit in de tuin. De beste tijd om het te gebruiken is als startmest in het voorjaar en als najaarsmest, zodat de planten in uw tuin beter bestand zijn tegen de vorst. De kans op verbranding is door de samenstelling minimaal, dus u kunt de korrels bij jonge en bij oude planten strooien. POKON Gedroogde mestkorrels is gemaakt van gedroogde dierlijke meststoffen en bevat een hoog gehalte organische stof.

Dosering

 • Gazons: 1 kg per 10 m2 na maaien, eenmaal per maand gelijkmatig uitstrooien.
 • Rozen: 250 gr per struik in voor- en najaar, rond de struik uitstrooien en daarna goed inharken.
 • Bloemen, groenten en fruit: 1 kg per 5 m2, uitstrooien en inharken.
 • Druiven: 500 gr per stok, rond de struik uitstrooien en daarna goed inharken.
 • Nieuwe aanleg: 1 kg per 5 m2, goed door de bovenlaag van de grond vermengen.

Gebruiksaanwijzing

 • 1. Strooi de POKON gedroogde korrels volgens de aangegeven dosering.
 • 2. Hark de korrels licht door de bovenlaag van de grond.
 • 3. Geef direct water om de korrels te activeren.

Reviews

Schrijf uw eigen review

Review over: POKON Gedroogde mestkorrels 20 kg

Hoe werkt bestellen & bezorgen?

Tuinaarde.nl is dé site waarop u alle soorten tuinaarde en potgrond vindt. Bestellen werkt gemakkelijk via de website, maar u mag ook telefonisch bestellen.

Tuinaarde & potgrond bestellen via de website werkt heel eenvoudig en snel. U voegt alles wat u nodig heeft toe aan uw winkelwagen en doorloopt het bestelproces. U kunt online betalen via iDeal, creditcard, PayPal, overboeking vooraf of Pinnen bij bezorging.

Tuinaarde & potgrond telefonisch bestellen kan ook. Vindt u via de website bestellen niet handig, of heeft u gewoon nog wat vragen voordat u bestelt? Wij zijn bereikbaar op 088 0400 765 om bestellingen aan te nemen en uw vragen te beantwoorden.

Bezorgkosten zijn 9 euro. Tenzij u boven de 150 euro besteed, dan is bezorging GRATIS! Wij hebben onze eigen bussen rijden door heel Nederland, hierdoor zijn wij flexibel in de bezorging en bezorgen we ook betaalde bestellingen indien u niet thuis bent. Dan leggen wij het bijvoorbeeld voor de deur of in de tuin (Pinnen bij bezorging uitgezonderd). Wij doen graag makkelijk, u toch ook?!

Bezorging van uw bestelling. Wij leveren alles uit onze eigen voorraad en kunnen daardoor zeer snel leveren. Uw bestelling zal dus binnen 48 uur bezorgd worden als wij na bestelling niks van u horen. Bezorgen op afspraak kan ook. Maak dan gebruik van het formulier om uw gewenste bezorgdag aan ons door te geven.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: