Advies nodig? Bel ons op 085 - 40 16 559 (lokaal tarief)

De nummer 1 in online tuinaarde & potgrond!

  • De nr 1 in potgrond en tuinaarde
  • Pokon tuinaarde en potgrond
  • RHP gecertificeerde producten


POKON Hydrokorrels 40 liter

Schrijf de eerste review van dit product

POKON Hydrokorrels is niet alleen geschikt voor al uw hydrocultuur, maar ook als drainagelaag onderin de plantenpotten en als decoratie in de bloem- en plantenbakken.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 12,75
De feiten van Tuinaarde.nl op een rij

Wij zijn de nummer 1 in online tuinaarde en potgrond. Wij hebben daarom een naam hoog te houden en werken om die reden slechts met 1 merk, POKON en RHP gecertificeerde potgrond.

Wij bezorgen altijd snel. Dat betekent binnen 48 uur tenzij u de bestelling op een andere dag in huis wil. Dat kan ook. Geef dat hier aan nadat u heeft besteld.

Altijd bereikbaar. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 - 40 16 559, via mail op info@tuinaarde.nl of via onze Facebook pagina.

Wij accepteren álle gebruikelijke online betaalmethoden. U kunt bij ons betalen met iDeal, creditcard, bankoverschrijving, PayPal, Bancontact & Pinnen bij bezoring.

Liever zelf afhalen? Geen probleem! Wij hebben alles op ruime voorraad op onze afhaallocatie in Waddinxveen (langs de A12/A20).

Gunstige

U kunt dit product overmorgen al in huis hebben. > Meer over bezorging

Gunstige

Niet goed, geld terug. We zijn niet moeilijk, wel makkelijk!

Gunstige

Wij leveren in heel Nederland en België binnen 48 uur.

Vragen? Wij zijn bereikbaar op 085 - 40 16 559 (ma t/m za 8:00 - 18:00).

Productbeschrijving

Details

Hydrocultuur is een nieuwe wijze van kweken die steeds meer toegepast wordt. Dit komt doordat het erg makkelijk is om de juiste dosering voedingsstoffen af te meten. Voor hydrocultuur zijn kleikorrels nodig. POKON Hydrokorrels zijn dit soort korrels. Als onderin de kweekbak water staat, kunnen de wortels moeilijk aan zuurstof komen. Maar door de POKON Hydrokorrels bovenop te leggen, nemen de bovenste wortels het benodigde zuurstof op. Ook geven ze de wortels houvast.

POKON Hydrokorrels zijn ook te gebruiken als drainagelaag, waardoor uw planten in de plantenbak niet meer zullen verdrinken, en voor decoratieve doeleinden, zoals het afdekken van bloem- en plantenbakken.

Gebruiksaanwijzing hydrocultuur

  • 1. Aarde van de wortels verwijderen.
  • 2. Hydrokorrels met lauw water wassen.
  • 3. Hydrocultuurpot met 4 cm hydrokorrels vullen.
  • 4.Plant in de pot plaatsen en verder aanvullen met hydrokorrels.
  • 5. Lauw water toevoegen tot het juiste niveau bereikt is.

Gebruiksaanwijzing in combinatie met potgrond

Leg een laag POKON Hydrokorrels onderin de pot voordat u de pot met potgrond vult.

Tip!

De dosering van de voedingsstoffen bij hydrocultuur is een halvering van de voedingsstoffen bij potgrond. Dit is om wortel verbranding tegen te gaan. Het geldt niet voor het gebruik van POKON Hydrokorrels onderin de pot als drainagelaag in combinatie met potgrond. In dat geval moet je de normale dosering volgen.

Reviews

Schrijf uw eigen review

Review over: POKON Hydrokorrels 40 liter

Hoe werkt bestellen & bezorgen?

Tuinaarde.nl is dé site waarop u alle soorten tuinaarde en potgrond vindt. Bestellen werkt gemakkelijk via de website, maar u mag ook telefonisch bestellen.

Tuinaarde & potgrond bestellen via de website werkt heel eenvoudig en snel. U voegt alles wat u nodig heeft toe aan uw winkelwagen en doorloopt het bestelproces. U kunt online betalen via iDeal, creditcard, PayPal, overboeking vooraf of Pinnen bij bezorging.

Tuinaarde & potgrond telefonisch bestellen kan ook. Vindt u via de website bestellen niet handig, of heeft u gewoon nog wat vragen voordat u bestelt? Wij zijn bereikbaar op 088 0400 765 om bestellingen aan te nemen en uw vragen te beantwoorden.

Bezorgkosten zijn 9 euro. Tenzij u boven de 150 euro besteed, dan is bezorging GRATIS! Wij hebben onze eigen bussen rijden door heel Nederland, hierdoor zijn wij flexibel in de bezorging en bezorgen we ook betaalde bestellingen indien u niet thuis bent. Dan leggen wij het bijvoorbeeld voor de deur of in de tuin (Pinnen bij bezorging uitgezonderd). Wij doen graag makkelijk, u toch ook?!

Bezorging van uw bestelling. Wij leveren alles uit onze eigen voorraad en kunnen daardoor zeer snel leveren. Uw bestelling zal dus binnen 48 uur bezorgd worden als wij na bestelling niks van u horen. Bezorgen op afspraak kan ook. Maak dan gebruik van het formulier om uw gewenste bezorgdag aan ons door te geven.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: