Advies nodig? Bel ons op 085 - 40 16 559 (lokaal tarief)

De nummer 1 in online tuinaarde & potgrond!

 • De nr 1 in potgrond en tuinaarde
 • Pokon tuinaarde en potgrond
 • RHP gecertificeerde producten


POKON Klimplanten voeding 800 gram

Schrijf de eerste review van dit product

POKON Klimplanten voeding is een mengsel van voedingsstoffen, speciaal samengesteld voor klimplanten. Extra kalium zorgt voor meer stevigheid van de steel, waardoor de plant mooier omhoog zal groeien.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 6,29
De feiten van Tuinaarde.nl op een rij

Wij zijn de nummer 1 in online tuinaarde en potgrond. Wij hebben daarom een naam hoog te houden en werken om die reden slechts met 1 merk, POKON en RHP gecertificeerde potgrond.

Wij bezorgen altijd snel. Dat betekent binnen 48 uur tenzij u de bestelling op een andere dag in huis wil. Dat kan ook. Geef dat hier aan nadat u heeft besteld.

Altijd bereikbaar. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 - 40 16 559, via mail op info@tuinaarde.nl of via onze Facebook pagina.

Wij accepteren álle gebruikelijke online betaalmethoden. U kunt bij ons betalen met iDeal, creditcard, bankoverschrijving, PayPal, Bancontact & Pinnen bij bezoring.

Liever zelf afhalen? Geen probleem! Wij hebben alles op ruime voorraad op onze afhaallocatie in Waddinxveen (langs de A12/A20).

Gunstige

U kunt dit product overmorgen al in huis hebben. > Meer over bezorging

Gunstige

Niet goed, geld terug. We zijn niet moeilijk, wel makkelijk!

Gunstige

Wij leveren in heel Nederland en België binnen 48 uur.

Vragen? Wij zijn bereikbaar op 085 - 40 16 559 (ma t/m za 8:00 - 18:00).

Productbeschrijving

Details

Klimplanten zijn planten die veel stevigheid nodig hebben. Hierdoor stellen andere eisen aan de bodem dan andere planten. POKON Klimplanten voeding voldoet aan deze eisen. De voeding bevat extra veel kalium, de voedingsstof die voor stevigheid in de steel zorgt. Hierdoor zijn uw klimplanten beter bestand tegen omhoog groeien. Daarnaast zijn de andere werkende stoffen in de voeding goed voor de bescherming tegen bijvoorbeeld ziekten, schimmels en vorst.

Dosering

 • In de volle grond: 30-40 gram voeding per plant.
 • Jonge planten en planten in pot: 10-20 gram voeding per plant.

Gebruiksaanwijzing

 • 1. Meet de juiste hoeveelheid voeding af.
 • 2. Strooi de korrels 2 x per jaar gelijkmatig uit rond de plant.
 • 3. Hark de korrels door de bovenste laag van de grond.
 • 4. Geef water om de werking van de voeding direct op gang te brengen.

Samenstelling

De POKON Klimplanten voeding is een snelwerkende meststof met een NPK van 6+5+10+2Mg0+2Fe.

Let op!

Bij een temperatuur hoger dan 25°C bestaat er de kans op verbranding.

Tips

 • De meeste klimplanten kunnen slecht tegen vorst en extreme hitte, bescherm de stam daarom met een halve bloempot of een dakpan.
 • Snoei vroege bloeiers (mei-juni) direct na de bloei en late bloeiers (juli-september) in het volgende voorjaar.

Reviews

Schrijf uw eigen review

Review over: POKON Klimplanten voeding 800 gram

Hoe werkt bestellen & bezorgen?

Tuinaarde.nl is dé site waarop u alle soorten tuinaarde en potgrond vindt. Bestellen werkt gemakkelijk via de website, maar u mag ook telefonisch bestellen.

Tuinaarde & potgrond bestellen via de website werkt heel eenvoudig en snel. U voegt alles wat u nodig heeft toe aan uw winkelwagen en doorloopt het bestelproces. U kunt online betalen via iDeal, creditcard, PayPal, overboeking vooraf of Pinnen bij bezorging.

Tuinaarde & potgrond telefonisch bestellen kan ook. Vindt u via de website bestellen niet handig, of heeft u gewoon nog wat vragen voordat u bestelt? Wij zijn bereikbaar op 088 0400 765 om bestellingen aan te nemen en uw vragen te beantwoorden.

Bezorgkosten zijn 9 euro. Tenzij u boven de 150 euro besteed, dan is bezorging GRATIS! Wij hebben onze eigen bussen rijden door heel Nederland, hierdoor zijn wij flexibel in de bezorging en bezorgen we ook betaalde bestellingen indien u niet thuis bent. Dan leggen wij het bijvoorbeeld voor de deur of in de tuin (Pinnen bij bezorging uitgezonderd). Wij doen graag makkelijk, u toch ook?!

Bezorging van uw bestelling. Wij leveren alles uit onze eigen voorraad en kunnen daardoor zeer snel leveren. Uw bestelling zal dus binnen 48 uur bezorgd worden als wij na bestelling niks van u horen. Bezorgen op afspraak kan ook. Maak dan gebruik van het formulier om uw gewenste bezorgdag aan ons door te geven.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: