Advies nodig? Bel ons op 085 - 40 16 559 (lokaal tarief)

De nummer 1 in online tuinaarde & potgrond!

  • De nr 1 in potgrond en tuinaarde
  • Pokon tuinaarde en potgrond
  • RHP gecertificeerde producten


POKON Mediterrane potgrond 10 liter

Schrijf de eerste review van dit product

Mediterrane planten zijn vaak kostbare planten. Hierdoor is een speciale verzorging gewenst. Met POKON Mediterrane potgrond is deze verzorging compleet en kunt u genieten van bijvoorbeeld uw olijfboom.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 3,99
De feiten van Tuinaarde.nl op een rij

Wij zijn de nummer 1 in online tuinaarde en potgrond. Wij hebben daarom een naam hoog te houden en werken om die reden slechts met 1 merk, POKON en RHP gecertificeerde potgrond.

Wij bezorgen altijd snel. Dat betekent binnen 48 uur tenzij u de bestelling op een andere dag in huis wil. Dat kan ook. Geef dat hier aan nadat u heeft besteld.

Altijd bereikbaar. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 - 40 16 559, via mail op info@tuinaarde.nl of via onze Facebook pagina.

Wij accepteren álle gebruikelijke online betaalmethoden. U kunt bij ons betalen met iDeal, creditcard, bankoverschrijving, PayPal, Bancontact & Pinnen bij bezoring.

Liever zelf afhalen? Geen probleem! Wij hebben alles op ruime voorraad op onze afhaallocatie in Waddinxveen (langs de A12/A20).

Gunstige

U kunt dit product overmorgen al in huis hebben. > Meer over bezorging

Gunstige

Niet goed, geld terug. We zijn niet moeilijk, wel makkelijk!

Gunstige

Wij leveren in heel Nederland en België binnen 48 uur.

Vragen? Wij zijn bereikbaar op 085 - 40 16 559 (ma t/m za 8:00 - 18:00).

Productbeschrijving

Details

Planten die vanuit het Mediterrane gebied hier naartoe zijn gebracht, stellen andere eisen aan de bodem dan de planten die hier vandaan komen. Omdat mediterrane planten vaak kostbare planten zijn, hebben ze de beste verzorging nodig. Voor planten zoals citrus planten, olijven en oleander moet u dan POKON Mediterrane potgrond gebruiken. Deze grond is geschikt voor potplanten maar ook voor de volle grond. De basis bestaat uit hoogwaardige grondstoffen zoals tuinturf en turfstrooisel. Hieraan toegevoegd zijn brekerszand, TerraCottem en extra voeding.

Brekerszand is een fijn mineraalrijk zand dat ontstaat bij het breken van beton- en metselwerkpuin. Dit geeft dus extra mineralen aan de grond. TerraCottem is een mengsel van meer dan 20 componenten die de bodem verbetert en water en voeding beter beschikbaar maakt voor de planten. De extra voeding is voldoende voor 6 maanden.

Gebruiksaanwijzing voor potten

  • 1. Gebruik altijd schone en ruime potten.
  • 2. Onderin de potten kunt u hydrokorrels leggen. Deze zorgen voor een betere vochtverdeling in de pot.
  • 3. POKON Mediterrane potgrond brengt u bovenop de hydrokorrels aan.
  • 4. De wortels van de plant moet u voor het plaatsen onderdompelen in water en vervolgens in de pot planten.
  • 5. Vul de pot tot aan de rand op met potgrond en druk het vervolgens losjes aan. Geef daarna voldoende water.

Tip!

Het is geadviseerd om na 6 maanden bij te voeden. Na 6 maanden is de toegevoegde voeding op, waardoor extra voeding dus handmatig bijgevoegd moet worden.

Reviews

Schrijf uw eigen review

Review over: POKON Mediterrane potgrond 10 liter

Hoe werkt bestellen & bezorgen?

Tuinaarde.nl is dé site waarop u alle soorten tuinaarde en potgrond vindt. Bestellen werkt gemakkelijk via de website, maar u mag ook telefonisch bestellen.

Tuinaarde & potgrond bestellen via de website werkt heel eenvoudig en snel. U voegt alles wat u nodig heeft toe aan uw winkelwagen en doorloopt het bestelproces. U kunt online betalen via iDeal, creditcard, PayPal, overboeking vooraf of Pinnen bij bezorging.

Tuinaarde & potgrond telefonisch bestellen kan ook. Vindt u via de website bestellen niet handig, of heeft u gewoon nog wat vragen voordat u bestelt? Wij zijn bereikbaar op 088 0400 765 om bestellingen aan te nemen en uw vragen te beantwoorden.

Bezorgkosten zijn 9 euro. Tenzij u boven de 150 euro besteed, dan is bezorging GRATIS! Wij hebben onze eigen bussen rijden door heel Nederland, hierdoor zijn wij flexibel in de bezorging en bezorgen we ook betaalde bestellingen indien u niet thuis bent. Dan leggen wij het bijvoorbeeld voor de deur of in de tuin (Pinnen bij bezorging uitgezonderd). Wij doen graag makkelijk, u toch ook?!

Bezorging van uw bestelling. Wij leveren alles uit onze eigen voorraad en kunnen daardoor zeer snel leveren. Uw bestelling zal dus binnen 48 uur bezorgd worden als wij na bestelling niks van u horen. Bezorgen op afspraak kan ook. Maak dan gebruik van het formulier om uw gewenste bezorgdag aan ons door te geven.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: