Advies nodig? Bel ons op 085 - 40 16 559 (lokaal tarief)

De nummer 1 in online tuinaarde & potgrond!

 • De nr 1 in potgrond en tuinaarde
 • Pokon tuinaarde en potgrond
 • RHP gecertificeerde producten


POKON Mos weg! 875 gram

Schrijf de eerste review van dit product

POKON Mos weg! is een pakket waarmee u uw gazon mos vrij kunt maken. Mos zorgt ervoor dat het gras verstikt, waardoor het verdrongen wordt. Met POKON Mos weg! ben je snel van het mos af en daarnaast bevat deze mos bestrijder voeding, zodat de graszaden snel groeien en het gazon snel is hersteld. Met dit pakket kunt u ongeveer 25 vierkante meter gazon mos vrij maken.

Samenstelling
POKON Mos weg! is een samengestelde meststof NPK 14-0-5 en heeft ter bestrijding van mos een ijzersulfaat gehalte van 14,2%.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 8,29
De feiten van Tuinaarde.nl op een rij

Wij zijn de nummer 1 in online tuinaarde en potgrond. Wij hebben daarom een naam hoog te houden en werken om die reden slechts met 1 merk, POKON en RHP gecertificeerde potgrond.

Wij bezorgen altijd snel. Dat betekent binnen 48 uur tenzij u de bestelling op een andere dag in huis wil. Dat kan ook. Geef dat hier aan nadat u heeft besteld.

Altijd bereikbaar. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 - 40 16 559, via mail op info@tuinaarde.nl of via onze Facebook pagina.

Wij accepteren álle gebruikelijke online betaalmethoden. U kunt bij ons betalen met iDeal, creditcard, bankoverschrijving, PayPal, Bancontact & Pinnen bij bezoring.

Liever zelf afhalen? Geen probleem! Wij hebben alles op ruime voorraad op onze afhaallocatie in Waddinxveen (langs de A12/A20).

Gunstige

U kunt dit product overmorgen al in huis hebben. > Meer over bezorging

Gunstige

Niet goed, geld terug. We zijn niet moeilijk, wel makkelijk!

Gunstige

Wij leveren in heel Nederland en België binnen 48 uur.

Vragen? Wij zijn bereikbaar op 085 - 40 16 559 (ma t/m za 8:00 - 18:00).

Productbeschrijving

Details

POKON Mos weg1 is een pakket waarmee u uw gazon mos vrij kunt maken. Mos zorgt ervoor dat het gras verstikt, waardoor het verdrongen wordt. Met POKON Mos weg! ben je snel van het mos af en daarnaast bevat deze mos bestrijder voeding, zodat de graszaden snel groeien en het gazon snel is hersteld. Met dit pakket kunt u ongeveer 25 vierkante meter gazon mos vrij maken.

Gebruiksaanwijzing Mos weg!

 • 1. De donkerkleurige korrels zijn niet toe te passen gedurende droogte periodes, bevroren grond of als er zware regen wordt verwacht. Niet over het gras lopen totdat het middel door regen of sproeien in de grond is gewerkt.
 • 2. Gebruik per vierkante meter 35 gram.
 • 3. Zorg ervoor dat 3 dagen voor het strooien, het gras is gemaakt. Na strooien minimaal 4 dagen niet maaien.
 • 4. Een week na het zaaien, zal het mos zwart worden en afsterven. Het gras kan tijdelijk bruin worden. Verwijder het mos na twee weken, door middel van verticuteren.
 • 5. Gebruik POKON Mos weg! niet op gazons jonger dan 1 jaar.

Gebruiksperiode

De POKON Mos weg! kan tussen februari – april en augustus - september worden gebruikt.

Samenstelling

POKON Mos weg! is een samengestelde meststof NPK 14-0-5 en heeft ter bestrijding van mos een ijzersulfaat gehalte van 14,2%.

Tips

 • Door te verticuteren en kalk te strooien voorkomt u mos en onkruid in uw gazon.
 • Geeft het gazon regelmatig voeding, dan krijgt het gazon meer weerstand tegen ziektes
 • Maai gras nooit korter dan 3 tot 4 centimeter.

Reviews

Schrijf uw eigen review

Review over: POKON Mos weg! 875 gram

Hoe werkt bestellen & bezorgen?

Tuinaarde.nl is dé site waarop u alle soorten tuinaarde en potgrond vindt. Bestellen werkt gemakkelijk via de website, maar u mag ook telefonisch bestellen.

Tuinaarde & potgrond bestellen via de website werkt heel eenvoudig en snel. U voegt alles wat u nodig heeft toe aan uw winkelwagen en doorloopt het bestelproces. U kunt online betalen via iDeal, creditcard, PayPal, overboeking vooraf of Pinnen bij bezorging.

Tuinaarde & potgrond telefonisch bestellen kan ook. Vindt u via de website bestellen niet handig, of heeft u gewoon nog wat vragen voordat u bestelt? Wij zijn bereikbaar op 088 0400 765 om bestellingen aan te nemen en uw vragen te beantwoorden.

Bezorgkosten zijn 9 euro. Tenzij u boven de 150 euro besteed, dan is bezorging GRATIS! Wij hebben onze eigen bussen rijden door heel Nederland, hierdoor zijn wij flexibel in de bezorging en bezorgen we ook betaalde bestellingen indien u niet thuis bent. Dan leggen wij het bijvoorbeeld voor de deur of in de tuin (Pinnen bij bezorging uitgezonderd). Wij doen graag makkelijk, u toch ook?!

Bezorging van uw bestelling. Wij leveren alles uit onze eigen voorraad en kunnen daardoor zeer snel leveren. Uw bestelling zal dus binnen 48 uur bezorgd worden als wij na bestelling niks van u horen. Bezorgen op afspraak kan ook. Maak dan gebruik van het formulier om uw gewenste bezorgdag aan ons door te geven.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: