Advies nodig? Bel ons op 085 - 40 16 559 (lokaal tarief)

De nummer 1 in online tuinaarde & potgrond!

  • De nr 1 in potgrond en tuinaarde
  • Pokon tuinaarde en potgrond
  • RHP gecertificeerde producten


POKON Bemeste tuinaarde 25 liter

Speciaal ontwikkeld voor het ophogen en egaliseren van de grond van de tuin. Om uw tuin op te hogen is POKON Bemeste tuinaarde ideaal. Deze aarde is samengesteld uit diverse grondstoffen zoals tuinturf en turfstrooisel, die rijk zijn aan organische stof en voedingsstoffen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1,99
De feiten van Tuinaarde.nl op een rij

Wij zijn de nummer 1 in online tuinaarde en potgrond. Wij hebben daarom een naam hoog te houden en werken om die reden slechts met 1 merk, POKON en RHP gecertificeerde potgrond.

Wij bezorgen altijd snel. Dat betekent binnen 48 uur tenzij u de bestelling op een andere dag in huis wil. Dat kan ook. Geef dat hier aan nadat u heeft besteld.

Altijd bereikbaar. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 - 40 16 559, via mail op info@tuinaarde.nl of via onze Facebook pagina.

Wij accepteren álle gebruikelijke online betaalmethoden. U kunt bij ons betalen met iDeal, creditcard, bankoverschrijving, PayPal, Bancontact & Pinnen bij bezoring.

Liever zelf afhalen? Geen probleem! Wij hebben alles op ruime voorraad op onze afhaallocatie in Waddinxveen (langs de A12/A20).

Gunstige

U kunt dit product overmorgen al in huis hebben. > Meer over bezorging

Gunstige

Niet goed, geld terug. We zijn niet moeilijk, wel makkelijk!

Gunstige

Wij leveren in heel Nederland en België binnen 48 uur.

Vragen? Wij zijn bereikbaar op 085 - 40 16 559 (ma t/m za 8:00 - 18:00).

Productbeschrijving

Details

Om uw tuin op te hogen is POKON Bemeste tuinaarde ideaal. Deze aarde is samengesteld uit diverse grondstoffen zoals tuinturf en turfstrooisel, die rijk zijn aan organische stof en voedingsstoffen. Gebruik deze aarde alleen voor het ophogen en egaliseren van de grond in de tuin. POKON Bemeste tuinaarde zorgt voor meer organische stof in de grond, waardoor de wortels van de planten zich goed kunnen ontwikkelen. Zet planten nooit rechtstreeks in de bemeste tuinaarde, omdat er een kans bestaat op het verbranden van de wortels.

Gebruiksaanwijzing

  • Strooi POKON Bemeste tuinaarde over de border en hark deze lichtjes door de grond heen.
  • Besproei de aarde overvloedig.

Wanneer u zware kleigrond in uw tuin heeft liggen en POKON Bemeste tuinaarde door de bovenlaag verwerkt, wordt de grond losser en makkelijker te bewerken.

Let op!

POKON Bemeste tuinaarde is niet geschikt voor gebruik met kamer- en potplanten i.v.m. verbranding van de wortels.

Reviews

bemeste tuinaardeReview door Severijn
Mooi website, complimenten. Inderdaad vlotte levering zoals vooraf beloofd. Professionele partij om zaken mee te doen. Het merk pokon is natuurlijk altijd goed :).

Groet,
Aad. (Geplaatst op 14-10-13)

Schrijf uw eigen review

Review over: POKON Bemeste tuinaarde 25 liter

Hoe werkt bestellen & bezorgen?

Tuinaarde.nl is dé site waarop u alle soorten tuinaarde en potgrond vindt. Bestellen werkt gemakkelijk via de website, maar u mag ook telefonisch bestellen.

Tuinaarde & potgrond bestellen via de website werkt heel eenvoudig en snel. U voegt alles wat u nodig heeft toe aan uw winkelwagen en doorloopt het bestelproces. U kunt online betalen via iDeal, creditcard, PayPal, overboeking vooraf of Pinnen bij bezorging.

Tuinaarde & potgrond telefonisch bestellen kan ook. Vindt u via de website bestellen niet handig, of heeft u gewoon nog wat vragen voordat u bestelt? Wij zijn bereikbaar op 088 0400 765 om bestellingen aan te nemen en uw vragen te beantwoorden.

Bezorgkosten zijn 9 euro. Tenzij u boven de 150 euro besteed, dan is bezorging GRATIS! Wij hebben onze eigen bussen rijden door heel Nederland, hierdoor zijn wij flexibel in de bezorging en bezorgen we ook betaalde bestellingen indien u niet thuis bent. Dan leggen wij het bijvoorbeeld voor de deur of in de tuin (Pinnen bij bezorging uitgezonderd). Wij doen graag makkelijk, u toch ook?!

Bezorging van uw bestelling. Wij leveren alles uit onze eigen voorraad en kunnen daardoor zeer snel leveren. Uw bestelling zal dus binnen 48 uur bezorgd worden als wij na bestelling niks van u horen. Bezorgen op afspraak kan ook. Maak dan gebruik van het formulier om uw gewenste bezorgdag aan ons door te geven.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: