Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M²

Tuinaarde in big bags bestellen | De voordelen 

Tuinaarde in big bags bestellen | De voordelen  Bent u op zoek naar een grote hoeveelheid tuinaarde? Dan is de tuinaarde in big bags van Tuinaarde.nl precies wat u zoekt! Door de aanschaf van big bags met (biologische) tuinaarde bespaart u niet alleen aanzienlijk op de kosten, maar profiteert u ook van gemakkelijk transport en opslag. Daarnaast zijn de big bags herbruikbaar. Dit maakt tuinaarde in big bags een milieuvriendelijke keuze!

Tuinaarde in big bags goedkoper dan in zakken

Als u grote hoeveelheden tuingrond wilt kopen, kan het kopen van vele losse zakken tuinaarde aardig duur worden. Wanneer u echter kiest voor tuinaarde in big bags, zult u merken dat de kosten aanzienlijk lager zijn dan wanneer u dezelfde hoeveelheid grond in zakken koopt. De besparing komt zowel door de gereduceerde prijs per big bag als door minder verpakkingsmateriaal dat wordt gebruikt. 

Gemakkelijk vervoer en opslag 

Een ander groot voordeel van het bestellen van tuinaarde in big bags is dat ze gemakkelijker te vervoeren en op te slaan zijn dan kleinere verpakkingen. Door de vormgeving van onze big bags zijn ze gemakkelijk te verplaatsen en te dragen. Ook de opslag van big bags is - in de meeste gevallen - gemakkelijker dan tientallen zakken.

Big bags | Herbruikbaar

In tegenstelling tot de zakken - waar veel plastic voor moet worden gebruikt - zijn de big bags ontworpen voor veelvuldig gebruik. Hierdoor is het ook nog eens een milieuvriendelijke keuze! 

Op deze pagina geven wij u een aantal tips voor hergebruik van de big bags. Ook is het mogelijk om de big bag te retourneren.

Big bags tuinaarde | Gratis levering

Wanneer u big bags tuinaarde bestelt op Tuinaarde.nl, worden deze GRATIS bezorgd tot aan de deur (of tuin!). Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken of u wel genoeg ruimte heeft in uw eigen auto om de big bag(s) te vervoeren - wij zorgen ervoor dat uw bestelling veilig en snel wordt geleverd met onze eigen vrachtwagens. 

Tuinaarde in big bags kopen op Tuinaarde.nl

Op Tuinaarde.nl koopt u tuinaarde in big bags van uitstekende kwaliteit. Daarnaast is het bestellen van de tuinaarde in big bags eenvoudig en kunt u met eventuele vragen of opmerkingen snel terecht bij onze klantenservice. Uw bestelling wordt zo spoedig mogelijk GRATIS bij u thuisbezorgd.

> Bemeste tuinaarde in big bags

> Biologische tuinaarde in big bags


tuinaarde-big-bag-bestellen
------

Heeft u vragen over onze producten? Neem gerust contact op met onze klantenservice via 033-2003256 of klantenservice@groundcovergroup.nl of vul het contactformulier op onze website in.

 
  Luc     10-01-2023 05:44     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.