Advies nodig? Bel ons op 085 - 40 16 559 (lokaal tarief)

De nummer 1 in online tuinaarde & potgrond!

  • De nr 1 in potgrond en tuinaarde
  • Pokon tuinaarde en potgrond
  • RHP gecertificeerde producten


POKON Gazon- en tuinmest 5 kg

Schrijf de eerste review van dit product

POKON Gazon- en tuinmest 5 kg bevat alles wat de tuin nodig heeft voor de juiste verzorging. De voedingsstoffen zijn zowel voor het gazon als voor de planten in de tuin geschikt. Regelmatig strooien zorgt voor mooie groene gazons en mooie, sterke tuinplanten.

Samenstelling
POKON Gazon- en tuinmest is een universele meststof met een NPK van 12-10-18.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 7,99
De feiten van Tuinaarde.nl op een rij

Wij zijn de nummer 1 in online tuinaarde en potgrond. Wij hebben daarom een naam hoog te houden en werken om die reden slechts met 1 merk, POKON en RHP gecertificeerde potgrond.

Wij bezorgen altijd snel. Dat betekent binnen 48 uur tenzij u de bestelling op een andere dag in huis wil. Dat kan ook. Geef dat hier aan nadat u heeft besteld.

Altijd bereikbaar. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 - 40 16 559, via mail op info@tuinaarde.nl of via onze Facebook pagina.

Wij accepteren álle gebruikelijke online betaalmethoden. U kunt bij ons betalen met iDeal, creditcard, bankoverschrijving, PayPal, Bancontact & Pinnen bij bezoring.

Liever zelf afhalen? Geen probleem! Wij hebben alles op ruime voorraad op onze afhaallocatie in Waddinxveen (langs de A12/A20).

Gunstige

U kunt dit product overmorgen al in huis hebben. > Meer over bezorging

Gunstige

Niet goed, geld terug. We zijn niet moeilijk, wel makkelijk!

Gunstige

Wij leveren in heel Nederland en België binnen 48 uur.

Vragen? Wij zijn bereikbaar op 085 - 40 16 559 (ma t/m za 8:00 - 18:00).

Productbeschrijving

Details

POKON Gazon- en tuinmest 5 kg bevat alles wat de tuin nodig heeft voor de juiste verzorging. De voedingsstoffen zijn zowel voor het gazon als voor de planten in de tuin geschikt. Regelmatig strooien zorgt voor mooie groene gazons en mooie, sterke tuinplanten.

Gebruiksaanwijzing

Stooi de POKON Gazon- en tuinmest korrels gelijkmatig over het gazon en de borders. Geef hierna water, zodat de voeding direct op gang komt.

  • Gazon: Strooi elke 4 tot 6 weken, 50 gram per vierkante meter.
  • Tuin: Strooi elke 4 tot 6 weken, 40 gram per vierkante meter.
  • Let op: Strooi niet als de zon direct op het gazon of de planten schijnt, dit zorgt voor verbranding van de planten en het gazon. Wacht met strooien van de korrels als er veel regen wordt verwacht.

Gebruiksperiode

De POKON 12-10-18 mest kan tussen maart en augustus worden gebruikt. Voor een optimaal resultaat dient u het mesten elke 4 tot 6 weken te herhalen.

Samenstelling

POKON Gazon- en tuinmest is een universele meststof met een NPK van 12-10-18.

Tips

  • Verwijder altijd de uitgebloeide bloemen in de planten om doorbloei te stimuleren.
  • Zet de planten nooit te dicht op elkaar. Zo ontstaat een optimale ontwikkeling van de plant.
  • Maai gras nooit korter dan 3 tot 4 centimeter.

Reviews

Schrijf uw eigen review

Review over: POKON Gazon- en tuinmest 5 kg

Hoe werkt bestellen & bezorgen?

Tuinaarde.nl is dé site waarop u alle soorten tuinaarde en potgrond vindt. Bestellen werkt gemakkelijk via de website, maar u mag ook telefonisch bestellen.

Tuinaarde & potgrond bestellen via de website werkt heel eenvoudig en snel. U voegt alles wat u nodig heeft toe aan uw winkelwagen en doorloopt het bestelproces. U kunt online betalen via iDeal, creditcard, PayPal, overboeking vooraf of Pinnen bij bezorging.

Tuinaarde & potgrond telefonisch bestellen kan ook. Vindt u via de website bestellen niet handig, of heeft u gewoon nog wat vragen voordat u bestelt? Wij zijn bereikbaar op 088 0400 765 om bestellingen aan te nemen en uw vragen te beantwoorden.

Bezorgkosten zijn 9 euro. Tenzij u boven de 150 euro besteed, dan is bezorging GRATIS! Wij hebben onze eigen bussen rijden door heel Nederland, hierdoor zijn wij flexibel in de bezorging en bezorgen we ook betaalde bestellingen indien u niet thuis bent. Dan leggen wij het bijvoorbeeld voor de deur of in de tuin (Pinnen bij bezorging uitgezonderd). Wij doen graag makkelijk, u toch ook?!

Bezorging van uw bestelling. Wij leveren alles uit onze eigen voorraad en kunnen daardoor zeer snel leveren. Uw bestelling zal dus binnen 48 uur bezorgd worden als wij na bestelling niks van u horen. Bezorgen op afspraak kan ook. Maak dan gebruik van het formulier om uw gewenste bezorgdag aan ons door te geven.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: