Advies nodig? Bel ons op 085 - 40 16 559 (lokaal tarief)

De nummer 1 in online tuinaarde & potgrond!

 • De nr 1 in potgrond en tuinaarde
 • Pokon tuinaarde en potgrond
 • RHP gecertificeerde producten


POKON Hortensia grond 20 liter

Schrijf de eerste review van dit product

Hortensia's zijn een veel voorkomende plant in de tuin. Maar de plant stelt bepaalde eisen aan de bodem. Met POKON Hortensia grond voldoet u aan deze eisen en geeft u de hortensia de kans om optimaal te kunnen groeien en bloeien.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 5,59
De feiten van Tuinaarde.nl op een rij

Wij zijn de nummer 1 in online tuinaarde en potgrond. Wij hebben daarom een naam hoog te houden en werken om die reden slechts met 1 merk, POKON en RHP gecertificeerde potgrond.

Wij bezorgen altijd snel. Dat betekent binnen 48 uur tenzij u de bestelling op een andere dag in huis wil. Dat kan ook. Geef dat hier aan nadat u heeft besteld.

Altijd bereikbaar. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 - 40 16 559, via mail op info@tuinaarde.nl of via onze Facebook pagina.

Wij accepteren álle gebruikelijke online betaalmethoden. U kunt bij ons betalen met iDeal, creditcard, bankoverschrijving, PayPal, Bancontact & Pinnen bij bezoring.

Liever zelf afhalen? Geen probleem! Wij hebben alles op ruime voorraad op onze afhaallocatie in Waddinxveen (langs de A12/A20).

Gunstige

U kunt dit product overmorgen al in huis hebben. > Meer over bezorging

Gunstige

Niet goed, geld terug. We zijn niet moeilijk, wel makkelijk!

Gunstige

Wij leveren in heel Nederland en België binnen 48 uur.

Vragen? Wij zijn bereikbaar op 085 - 40 16 559 (ma t/m za 8:00 - 18:00).

Productbeschrijving

Details

Hortensia's stellen bepaalde eisen aan de bodem. Een belangrijke hiervan is dat de grond zuur is. Hierdoor zijn andere grondsoorten minder geschikt voor hortensia's. POKON Hortensia grond heeft precies wat zuurminnende planten van de bodem vragen. Deze grond is niet alleen geschikt voor hortensia's maar ook voor andere zuurminnende planten zoals de rododendron. Extra magnesium zorgt voor mooie, volle kleuren in de bloemen en bladeren. In de grond is ook extra voeding toegevoegd. Dit zal maar liefst 6 maanden beschikbaar zijn voor uw planten. De grond kan zowel in plantenbakken als in de border gebruikt worden.

Gebruik in plantenbakken

 • 1. Gebruik altijd schone en ruime potten.
 • 2. Onderin de potten kunt u hydrokorrels leggen. Deze zorgen voor een betere vochtverdeling in de pot.
 • 3. POKON Hortensiagrond brengt u bovenop de hydrokorrels aan.
 • 4. De kluit van de Hortensia moet u voor het plaatsen onderdompelen in water en vervolgens in de pot planten.
 • 5. Vul de pot tot aan de rand op met potgrond en druk het vervolgens losjes aan. Geef daarna voldoende water.

Gebruik in borders

 • 1. Eerst graaft u een plantgat dat groter is dan de kluit.
 • 2. Vul daarna het plantgat gedeeltelijk met POKON Hortensiagrond.
 • 3. Vervolgens dompelt u de kluit onder in water en zet de plant in het gat.
 • 4. Vul het gat met nog meer POKON Hortensiagrond aan en druk het vervolgens stevig aan. Geef daarna voldoende water.

Tip!

POKON Hortensiagrond bevat POKON voeding voor ongeveer 6 maanden. Daarna zult u zelf regelmatig voeding moeten geven. Geef Hortensia's ook ruim voldoende water, omdat ze veel water nodig hebben om optimaal te groeien en bloeien. Verdorde bloemen moet u zo lang mogelijk laten zitten, omdat deze bescherming geven tegen kou.

Reviews

Schrijf uw eigen review

Review over: POKON Hortensia grond 20 liter

Hoe werkt bestellen & bezorgen?

Tuinaarde.nl is dé site waarop u alle soorten tuinaarde en potgrond vindt. Bestellen werkt gemakkelijk via de website, maar u mag ook telefonisch bestellen.

Tuinaarde & potgrond bestellen via de website werkt heel eenvoudig en snel. U voegt alles wat u nodig heeft toe aan uw winkelwagen en doorloopt het bestelproces. U kunt online betalen via iDeal, creditcard, PayPal, overboeking vooraf of Pinnen bij bezorging.

Tuinaarde & potgrond telefonisch bestellen kan ook. Vindt u via de website bestellen niet handig, of heeft u gewoon nog wat vragen voordat u bestelt? Wij zijn bereikbaar op 088 0400 765 om bestellingen aan te nemen en uw vragen te beantwoorden.

Bezorgkosten zijn 9 euro. Tenzij u boven de 150 euro besteed, dan is bezorging GRATIS! Wij hebben onze eigen bussen rijden door heel Nederland, hierdoor zijn wij flexibel in de bezorging en bezorgen we ook betaalde bestellingen indien u niet thuis bent. Dan leggen wij het bijvoorbeeld voor de deur of in de tuin (Pinnen bij bezorging uitgezonderd). Wij doen graag makkelijk, u toch ook?!

Bezorging van uw bestelling. Wij leveren alles uit onze eigen voorraad en kunnen daardoor zeer snel leveren. Uw bestelling zal dus binnen 48 uur bezorgd worden als wij na bestelling niks van u horen. Bezorgen op afspraak kan ook. Maak dan gebruik van het formulier om uw gewenste bezorgdag aan ons door te geven.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: