Advies nodig? Bel ons op 085 - 40 16 559 (lokaal tarief)

De nummer 1 in online tuinaarde & potgrond!

 • De nr 1 in potgrond en tuinaarde
 • Pokon tuinaarde en potgrond
 • RHP gecertificeerde producten


POKON Siertuincompost 40 liter

Schrijf de eerste review van dit product

POKON Siertuincompost is een milieuvriendelijk product (verrijkt met organische mestkorrel). Geschikt voor het verrijken van gazon, border en moestuin.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 6,99
De feiten van Tuinaarde.nl op een rij

Wij zijn de nummer 1 in online tuinaarde en potgrond. Wij hebben daarom een naam hoog te houden en werken om die reden slechts met 1 merk, POKON en RHP gecertificeerde potgrond.

Wij bezorgen altijd snel. Dat betekent binnen 48 uur tenzij u de bestelling op een andere dag in huis wil. Dat kan ook. Geef dat hier aan nadat u heeft besteld.

Altijd bereikbaar. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 - 40 16 559, via mail op info@tuinaarde.nl of via onze Facebook pagina.

Wij accepteren álle gebruikelijke online betaalmethoden. U kunt bij ons betalen met iDeal, creditcard, bankoverschrijving, PayPal, Bancontact & Pinnen bij bezoring.

Liever zelf afhalen? Geen probleem! Wij hebben alles op ruime voorraad op onze afhaallocatie in Waddinxveen (langs de A12/A20).

Gunstige

U kunt dit product overmorgen al in huis hebben. > Meer over bezorging

Gunstige

Niet goed, geld terug. We zijn niet moeilijk, wel makkelijk!

Gunstige

Wij leveren in heel Nederland en België binnen 48 uur.

Vragen? Wij zijn bereikbaar op 085 - 40 16 559 (ma t/m za 8:00 - 18:00).

Productbeschrijving

Details

POKON Siertuincompost is een milieuvriendelijke product dat is vervaardigd uit fijn gecomposteerde naaldhoutschors en tuinturf. Er is een 100% organische meststof aan de siertuincompost toegevoegd. De compost is luchtig van structuur waardoor water beter vastgehouden wordt. POKON Siertuincompost stimuleert in de bodem:

 • 1. Het biologisch leven
 • 2. Meer humusvorming
 • 3. De toevoeging van spoorelementen
 • 4. Het vochtvasthoudend vermogen

Gebruiksaanwijzing

 • Bij de aanleg van een gazon: u kunt POKON Siertuinmest mengen met de bovenlaag door het licht in te harken. Ook kan het in het najaar over uw gazon uitgestrooid worden, waardoor het gazon meer weerstand krijgt tegen vorst.
 • Bij het herstellen van kale plekken in het gazon: meng de POKON Siertuincompost met graszaad en harkt het licht door de aarde heen.
 • Het aanleggen van een siertuin: meng POKON Siertuincompost met de bovenlaag en hark het licht.
 • Moestuinaanleg: u kunt de POKON Siertuincompost voor het spitten aanbrengen op de grond en het daarna ook tussen uw gewassen uit te strooien.
 • Winterdek over bloembollen: gelijkmatig uitstrooien.
 • Rozen: rond de stam strooien.
 • Inplanten bomen/struiken: meng de POKON Siertuincompost voor het planten door de grond in het plantgat.

Reviews

Schrijf uw eigen review

Review over: POKON Siertuincompost 40 liter

Hoe werkt bestellen & bezorgen?

Tuinaarde.nl is dé site waarop u alle soorten tuinaarde en potgrond vindt. Bestellen werkt gemakkelijk via de website, maar u mag ook telefonisch bestellen.

Tuinaarde & potgrond bestellen via de website werkt heel eenvoudig en snel. U voegt alles wat u nodig heeft toe aan uw winkelwagen en doorloopt het bestelproces. U kunt online betalen via iDeal, creditcard, PayPal, overboeking vooraf of Pinnen bij bezorging.

Tuinaarde & potgrond telefonisch bestellen kan ook. Vindt u via de website bestellen niet handig, of heeft u gewoon nog wat vragen voordat u bestelt? Wij zijn bereikbaar op 088 0400 765 om bestellingen aan te nemen en uw vragen te beantwoorden.

Bezorgkosten zijn 9 euro. Tenzij u boven de 150 euro besteed, dan is bezorging GRATIS! Wij hebben onze eigen bussen rijden door heel Nederland, hierdoor zijn wij flexibel in de bezorging en bezorgen we ook betaalde bestellingen indien u niet thuis bent. Dan leggen wij het bijvoorbeeld voor de deur of in de tuin (Pinnen bij bezorging uitgezonderd). Wij doen graag makkelijk, u toch ook?!

Bezorging van uw bestelling. Wij leveren alles uit onze eigen voorraad en kunnen daardoor zeer snel leveren. Uw bestelling zal dus binnen 48 uur bezorgd worden als wij na bestelling niks van u horen. Bezorgen op afspraak kan ook. Maak dan gebruik van het formulier om uw gewenste bezorgdag aan ons door te geven.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: