Advies nodig? Bel ons op 085 - 40 16 559 (lokaal tarief)

De nummer 1 in online tuinaarde & potgrond!

  • De nr 1 in potgrond en tuinaarde
  • Pokon tuinaarde en potgrond
  • RHP gecertificeerde producten


POKON Tuinplantengrond 40 liter

Schrijf de eerste review van dit product

POKON Tuinplantengrond is geschikt voor alle tuinplanten, (beuken)hagen, bomen en heesters in uw tuin en border.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 6,99
De feiten van Tuinaarde.nl op een rij

Wij zijn de nummer 1 in online tuinaarde en potgrond. Wij hebben daarom een naam hoog te houden en werken om die reden slechts met 1 merk, POKON en RHP gecertificeerde potgrond.

Wij bezorgen altijd snel. Dat betekent binnen 48 uur tenzij u de bestelling op een andere dag in huis wil. Dat kan ook. Geef dat hier aan nadat u heeft besteld.

Altijd bereikbaar. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 - 40 16 559, via mail op info@tuinaarde.nl of via onze Facebook pagina.

Wij accepteren álle gebruikelijke online betaalmethoden. U kunt bij ons betalen met iDeal, creditcard, bankoverschrijving, PayPal, Bancontact & Pinnen bij bezoring.

Liever zelf afhalen? Geen probleem! Wij hebben alles op ruime voorraad op onze afhaallocatie in Waddinxveen (langs de A12/A20).

Gunstige

U kunt dit product overmorgen al in huis hebben. > Meer over bezorging

Gunstige

Niet goed, geld terug. We zijn niet moeilijk, wel makkelijk!

Gunstige

Wij leveren in heel Nederland en België binnen 48 uur.

Vragen? Wij zijn bereikbaar op 085 - 40 16 559 (ma t/m za 8:00 - 18:00).

Productbeschrijving

Details

POKON Tuinplantengrond is speciaal ontwikkeld voor alle tuinplanten, (beuken)hagen, bomen en heesters in tuin en border. De samenstelling is gebaseerd op de vraag naar voedingsstoffen van deze planten. Daarnaast houdt het water beter vast en bevat het voeding voor 2 maanden. Ook zijn er plant-eigen schimmels toegevoegd die de wortels goed zullen ontwikkelen. POKON Tuinplantengrond is geschikt voor gebruik in de volle grond, zoals bijvoorbeeld het opvullen van het plantgat bij nieuwe aanplant.

Samenstelling

POKON Tuinplantengrond bestaat uit uitsluitend hoogwaardige grondstoffen, zoals tuinturf, turfstrooisel en gecomposteerd beukenblad. Het gecomposteerde beukenblad zorgt voor een goed bodemleven. Ook toegevoegd aan de grond is TerraCottem. Dit zijn korrels die vocht en voeding beter vasthouden, waardoor de ontwikkeling van de wortels geoptimaliseerd wordt.

Gebruiksaanwijzing

  • 1. Graaf een plantgat dat fors groter is dan de omvang van de kluit van uw plant.
  • 2. Zet de plant in het gat en vul vervolgens het gat weer aan met POKON Tuinplantengrond.
  • 3. Druk het vervolgens stevig aan en geef voldoende water.

Reviews

Schrijf uw eigen review

Review over: POKON Tuinplantengrond 40 liter

Hoe werkt bestellen & bezorgen?

Tuinaarde.nl is dé site waarop u alle soorten tuinaarde en potgrond vindt. Bestellen werkt gemakkelijk via de website, maar u mag ook telefonisch bestellen.

Tuinaarde & potgrond bestellen via de website werkt heel eenvoudig en snel. U voegt alles wat u nodig heeft toe aan uw winkelwagen en doorloopt het bestelproces. U kunt online betalen via iDeal, creditcard, PayPal, overboeking vooraf of Pinnen bij bezorging.

Tuinaarde & potgrond telefonisch bestellen kan ook. Vindt u via de website bestellen niet handig, of heeft u gewoon nog wat vragen voordat u bestelt? Wij zijn bereikbaar op 088 0400 765 om bestellingen aan te nemen en uw vragen te beantwoorden.

Bezorgkosten zijn 9 euro. Tenzij u boven de 150 euro besteed, dan is bezorging GRATIS! Wij hebben onze eigen bussen rijden door heel Nederland, hierdoor zijn wij flexibel in de bezorging en bezorgen we ook betaalde bestellingen indien u niet thuis bent. Dan leggen wij het bijvoorbeeld voor de deur of in de tuin (Pinnen bij bezorging uitgezonderd). Wij doen graag makkelijk, u toch ook?!

Bezorging van uw bestelling. Wij leveren alles uit onze eigen voorraad en kunnen daardoor zeer snel leveren. Uw bestelling zal dus binnen 48 uur bezorgd worden als wij na bestelling niks van u horen. Bezorgen op afspraak kan ook. Maak dan gebruik van het formulier om uw gewenste bezorgdag aan ons door te geven.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: