Advies nodig? Bel ons op 085 - 40 16 559 (lokaal tarief)

De nummer 1 in online tuinaarde & potgrond!

  • De nr 1 in potgrond en tuinaarde
  • Pokon tuinaarde en potgrond
  • RHP gecertificeerde producten


POKON Zaai- en stekgrond 10 liter

Schrijf de eerste review van dit product

POKON Zaai- en stekgrond is bedoeld voor het zaaien en stekken in bloempotten, vensterbankkastjes en tuinkassen. Ook jonge stekjes ter vermeerdering van jouw planten zullen goed aanslaan in deze grond.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 4,49
De feiten van Tuinaarde.nl op een rij

Wij zijn de nummer 1 in online tuinaarde en potgrond. Wij hebben daarom een naam hoog te houden en werken om die reden slechts met 1 merk, POKON en RHP gecertificeerde potgrond.

Wij bezorgen altijd snel. Dat betekent binnen 48 uur tenzij u de bestelling op een andere dag in huis wil. Dat kan ook. Geef dat hier aan nadat u heeft besteld.

Altijd bereikbaar. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 - 40 16 559, via mail op info@tuinaarde.nl of via onze Facebook pagina.

Wij accepteren álle gebruikelijke online betaalmethoden. U kunt bij ons betalen met iDeal, creditcard, bankoverschrijving, PayPal, Bancontact & Pinnen bij bezoring.

Liever zelf afhalen? Geen probleem! Wij hebben alles op ruime voorraad op onze afhaallocatie in Waddinxveen (langs de A12/A20).

Gunstige

U kunt dit product overmorgen al in huis hebben. > Meer over bezorging

Gunstige

Niet goed, geld terug. We zijn niet moeilijk, wel makkelijk!

Gunstige

Wij leveren in heel Nederland en België binnen 48 uur.

Vragen? Wij zijn bereikbaar op 085 - 40 16 559 (ma t/m za 8:00 - 18:00).

Productbeschrijving

Details

Zaaigoed en stekjes hebben met extra aandacht meer kans op goede groei. POKON Zaai- en stekgrond geeft deze aandacht en zorgt ervoor dat uw zaden en jonge planten een goede start hebben om door te groeien tot mooie planten. De samenstelling is gebaseerd op de eisen die jonge plantjes en stekjes aan de bodem stellen. De grond houdt water goed vast en heeft een fijne structuur. Het is hierdoor voor de plantjes makkelijk hun wortelstelsel uit te breiden. Toegevoegd aan de grond is voeding, genoeg voor 2 maanden. Ten opzichte van andere potgrondsoorten is er bij POKON Zaai- en stekgrond een zeer kleine kans op verbranding van de wortels.

Gebruiksaanwijzing bij stekken

  • 1. Plaats de stek in de POKON Zaai- en stekgrond en druk de grond licht aan.
  • 2. Bevochtig de POKON zaai- en stekgrond voorzichtig en regelmatig.
  • 3. Maak gebruik van stekpoeder. Dit bevordert de ontwikkeling van de wortels en gaat beschimmeling van de wond van de stek tegen.

Gebruiksaanwijzing bij zaaien

  • 1. Strijk voor het zaaien de grond egaal.
  • 2. Strooi de zaadjes of stop ze in de grond, afhankelijk van het type zaad.
  • 3. bedek het zaad met een dun laagje POKON Zaai- en stekgrond.

Tip!

Gebruik bij het stekken altijd een zeer scherp mes of een professioneel entmes. Zorg er ook voor dat deze messen schoon zijn. Dit vermindert de kans op beschimmeling van de wond. Reinig de messen goed, wanneer er vaak achter elkaar stekken worden gesneden.

Reviews

Schrijf uw eigen review

Review over: POKON Zaai- en stekgrond 10 liter

Hoe werkt bestellen & bezorgen?

Tuinaarde.nl is dé site waarop u alle soorten tuinaarde en potgrond vindt. Bestellen werkt gemakkelijk via de website, maar u mag ook telefonisch bestellen.

Tuinaarde & potgrond bestellen via de website werkt heel eenvoudig en snel. U voegt alles wat u nodig heeft toe aan uw winkelwagen en doorloopt het bestelproces. U kunt online betalen via iDeal, creditcard, PayPal, overboeking vooraf of Pinnen bij bezorging.

Tuinaarde & potgrond telefonisch bestellen kan ook. Vindt u via de website bestellen niet handig, of heeft u gewoon nog wat vragen voordat u bestelt? Wij zijn bereikbaar op 088 0400 765 om bestellingen aan te nemen en uw vragen te beantwoorden.

Bezorgkosten zijn 9 euro. Tenzij u boven de 150 euro besteed, dan is bezorging GRATIS! Wij hebben onze eigen bussen rijden door heel Nederland, hierdoor zijn wij flexibel in de bezorging en bezorgen we ook betaalde bestellingen indien u niet thuis bent. Dan leggen wij het bijvoorbeeld voor de deur of in de tuin (Pinnen bij bezorging uitgezonderd). Wij doen graag makkelijk, u toch ook?!

Bezorging van uw bestelling. Wij leveren alles uit onze eigen voorraad en kunnen daardoor zeer snel leveren. Uw bestelling zal dus binnen 48 uur bezorgd worden als wij na bestelling niks van u horen. Bezorgen op afspraak kan ook. Maak dan gebruik van het formulier om uw gewenste bezorgdag aan ons door te geven.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: