Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M²

Biologische bemeste tuinaarde

De biologische bemeste tuinaarde bevat geen kunstmatige toegevoegde meststoffen. U kunt biologische bemeste tuinaarde kopen in big bags en in zakken van 70 liter. Altijd schone aarde van de beste kwaliteit en voor een scherpe prijs! 


Weergave:
 


Bezig met laden...

Biologische tuinaarde


Biologische tuinaarde is vrij van allerlei soorten stoffen die u liever niet in uw grond wilt hebben. Met andere woorden: biologische tuinaarde beschikt over allerlei goede organische stoffen. Om deze redenen is de tuinaarde heel geschikt voor verschillende toepassingen in uw tuin.
 

Waarvoor tuinaarde biologisch gebruiken?


Anders dan potgrond, is tuinaarde niet geschikt voor het direct potten van planten of bloemen. Deze twee verschillende soorten grond worden wel eens door elkaar gehaald. Daarom zetten wij graag de toepassingsmogelijkheden van biologische tuinaarde voor u op een rijtje:
  • - Deze tuinaarde is geschikt voor het ophogen van de grond in uw tuin. U kunt de tuinaarde biologisch bijvoorbeeld gebruiken voor het ophogen en opvullen van borders. De aarde is ook geschikt voor het egaliseren van de tuin of border.
  • - Wanneer de bestaande grond in uw tuin uitgedroogd is, kunt u deze grond goed mengen met de natuurlijke tuinaarde, zodat de bodem weer van nieuwe goede voedingsstoffen wordt voorzien.
  • - Grote bloembakken opvullen met biologische tuinaarde. Net als dat u tuinen of borders kunt opvullen met tuinaarde, is dit ook mogelijk bij grote bloembakken. Zorg er echter wel voor dat de planten zelf worden gepot in potgrond, voorzie de bloembak dus met een bovenste laag van potgrond!
  • - Wanneer u nieuwe bomen, struiken of heesters plant, kunt u de tuinaarde gebruiken voor het bijvullen van de plantgaten.
Zorg ervoor dat de biologische tuinaarde gemengd wordt met potgrond of natuurlijke aarde in uw tuin, zo wordt een vruchtbare bodem voor al uw bloemen en planten gecreëerd!
 

Waarom kiezen voor biologische tuinaarde?


Biologische tuinaarde is een echte must-have wanneer u een nieuwe tuin aanlegt. De belangrijkste reden om te kiezen voor biologische tuinaarde of biologisch bemeste tuinaarde, is dat er geen kunstmatige meststoffen aan de tuinaarde zijn toegevoegd. Op deze manier heeft u altijd schone aarde van de beste kwaliteit. Zo kan het groen in uw tuin beter groeien, blijft de bodem gezond en draagt u bij aan een beter milieu. Andere grote voordelen van biologische tuin aarde is dat deze aarde het gehele jaar door te gebruiken is en dat de aarde een langere tijd te bewaren is zonder dat het voedingsstoffen verliest. Daardoor kunt u met een gerust hart een aantal extra zakken als reserve aarde aanschaffen, alhoewel dit niet per se nodig is omdat biologische tuinaarde genoeg mest bevat voor een jaar. Omdat u de tuinaarde niet bij hoeft te vullen, is deze aarde erg onderhoudsarm!
 

Grote literzakken of big bags bestellen


De biologische tuinaarde zonder kunstmatige meststoffen wordt verkocht in literzakken of zogeheten big bags. De literzakken met 70 liter tuinaarde zijn verpakt in zeer handige zakken, die u aan de bovenkant eenvoudig kunt openknippen of snijden.

Een andere mogelijkheid is om deze tuinaarde in big bags te bestellen. Big bags met biologische tuinaarde bieden een uitkomst voor ieder die veel tuinaarde nodig heeft, bijvoorbeeld wanneer u aan de slag gaat met de aanleg van een nieuwe tuin. In onze webshop vindt u big bags tuinaarde met een inhoud van één of twee kubieke meter.

 

Biologische tuinaarde bestellen bij Tuinaarde.nl


Wanneer u ervoor kiest om de biologische tuinaarde online te bestellen bij Tuinaarde.nl, bent u verzekerd van de beste kwaliteit natuurlijke tuinaarde voor een scherpe prijs. De biologische tuinaarde heeft het RHP keurmerk en voldoet aan de criteria gesteld aan duurzaamheid en kwaliteit. Wanneer u online bestelt op Tuinaarde.nl, doen wij ons best om deze tuinaarde zo snel mogelijk bij u thuis af te leveren, zonder dat u hier verzendkosten voor betaalt. Heeft u vragen over onze biologische tuinaarde, of over één van onze andere producten? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen, doet u via de chatfunctie in onze website of door contact op te nemen per telefoon of e-mail. Wij helpen u graag!