Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M┬▓

Losse tuinaarde kopen

Losse tuinaarde kopen Op Tuinaarde.nl vindt u een uitgebreid assortiment tuinaarde, potgrond en aanverwante producten. Onze producten zijn op verschillende manieren te bestellen. Als het bijvoorbeeld om tuinaarde gaat, heeft u de keuze om tuinaarde te kopen in zakken van 40 liter of 70 liter, of u kiest ervoor om de tuinaarde te laten leveren in grote big bags vanaf 1m3.

Een andere mogelijkheid is om losse tuinaarde te kopen. U kunt dan zelf beslissen hoeveel tuinaarde u precies geleverd wilt hebben, waarna wij met een vrachtwagen de tuinaarde op de door u gewenste locatie komen afleveren. 

Tuinaarde losgestort | Gratis bezorgen

Wanneer u op Tuinaarde.nl losgestorte tuinaarde bestelt, komen wij de tuinaarde los storten op elke locatie van uw keuze, dat kan bijvoorbeeld uw voor- of achtertuin zijn, maar ook opritten, gemeentelijke tuinen, vakantieparken, perken, pleinen en parken.

Een groot voordeel van losgestorte tuinaarde kopen op Tuinaarde.nl, is de gratis bezorging.

Wanneer losse tuinaarde kopen?

Wanneer is het handig om voor losse stort te kiezen? Deze vraag kan op verschillende manieren worden beantwoord en is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Wanneer u bijvoorbeeld grote hoeveelheden tuinaarde nodig heeft, is losse stort ideaal. U kunt dan de precieze hoeveelheid bestellen. Daarnaast biedt losse stort van tuinaarde - in de meeste gevallen - ook een aantrekkelijk prijsvoordeel

Geïnteresseerd in losgestorte tuinaarde? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Hoe snel ontvang ik de tuinaarde?

Zodra u de tuinaarde heeft besteld, gaan we direct voor u aan de slag. We maken de hoeveelheid tuinaarde verzendklaar en aan de hand van de omvang van de bestelling zorgen we dat er een passende vrachtwagen gereed staat om de tuinaarde in te laden. Wij beschikken over een eigen wagenpark en - mocht dit niet voldoende zijn - dan werken wij samen met externe partners. Door ons efficiënte bedrijfsproces kunnen we altijd snel leveren. Voorafgaand aan de bezorging, ontvangt u van ons een bericht op welk tijdstip de losse tuinaarde wordt bezorgd. 

Heeft u een spoedbestelling? Geen probleem! Neem contact met ons op voor een extra snelle bezorging

Losse Tuinaarde | Prijs

De prijs voor losse tuinaarde is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid tuinaarde die u wilt bestellen. Wilt u de kosten voor losgestorte tuinaarde weten? Vraag een vrijblijvende offerte op maat aan. Overigens zijn alle prijzen INCLUSIEF transport op de door u gewenste locatie.

tuinaarde-losgestort

----------------------------------

Hebt u vragen over onze tuinaarde of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op via 033-2003256 of mail ons!

 
  Luc     12-07-2022 11:25     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.