Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M┬▓

Nu op Tuinaarde.nl: Pokon Tuinaarde & Potgrond

Nu op Tuinaarde.nl: Pokon Tuinaarde & Potgrond Op Tuinaarde.nl vindt u een uitgebreid assortiment tuinaarde. U heeft de keuze uit o.a. biologische tuinaarde, bemeste tuinaarde, onbemeste tuinaarde en meer... Eén van de varianten tuinaarde die u in onze webshop kunt bestellen, is Pokon Tuinaarde.

Over Pokon 

Pokon is gevestigd merk als het gaat om tuinaarde, potgrond, plantenvoeding, bodemverbeteraars en andere tuinartikelen. De producten van Pokon staan bekend om hun topkwaliteit. 

Sinds 1929 is Pokon Naturado actief en is inmiddels uitgegroeid tot nationale marktleider op het gebied van tuinaardepotgrond, gewasbescherming, meststoffen en andere artikelen voor planten, bloemen, bomen en de (moes)tuin. 

Het is dan ook niet voor niks dat de verschillende producten van Pokon deel uitmaken van het assortiment van Tuinaarde.nl

Pokon Bemeste Tuinaarde

Pokon Bemeste Tuinaarde  zorgt voor een organische grond in uw tuin en is uitermate geschikt voor het ophogen en egaliseren van uw tuin(borders) en het vullen van (plant)gaten. De voedingsstoffen in Pokon Tuinaarde zorgen ervoor dat de wortels van uw planten en andere gewassen zich optimaal kunnen ontwikkelen. 

Pokon Tuinaarde is echter minder geschikt voor het vullen van bloempotten en plantenbakken. Hiervoor raden we Pokon Potgrond aan.

Op Tuinaarde.nl vindt u Pokon Bemeste Tuinaarde in zakken van 40 liter.

pokon-bemeste-tuinaarde

Pokon Tuincompost

Pokon Bemeste Tuincompost biedt planten en andere gewassen een biologische organische voedingsbodem, waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. De biologische tuincompost van Pokon is daarnaast ook zeer geschikt voor structuurverbetering van uw tuingrond, het ophogen van tuinborders en het vullen van (plant)gaten.

Pokon Bemeste Tuincompost is MPS-gecertificeerd. Dit houdt in dat het grootste gedeelte van de compost gemaakt is van hernieuwbare en circulaire grondstoffen. Ook de verpakking is gemaakt van duurzaam materiaal. Kortom, een bewuste keuze! 

pokon-bemeste-tuincompost

Overige Pokon Producten

Naast Pokon Tuinaarde & Pokon Tuincompost vindt u op Tuinaarde.nl ook vele andere Pokon producten, waaronder:
pokon-assortiment

Bent u op zoek naar een specifiek Pokon product? Neem gerust contact met ons op. Door onze samenwerking met Pokon Naturado hebben wij de mogelijkheid om ook andere Pokon producten direct te bestellen.

Pokon Tuinaarde kopen op Tuinaarde.nl

Op zoek naar tuinaarde van Pokon? Neem dan eens een kijkje in ons Pokon assortiment en bestel direct. Kunt u niet vinden waar u naar op zoek bent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De klantenservice van Tuinaarde.nl helpt u graag en geven u graag tips en advies op het gebied van tuinaarde, plantenvoeding, bodembedekkers en meer…


 
  Luc     09-08-2022 12:26     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.