Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M┬▓

Wat is biologische tuinaarde?

Wat is biologische tuinaarde? Op Tuinaarde.nl vindt u een ruim assortiment tuinaarde in verschillende varianten. Eén van deze varianten is de biologische tuinaarde. Deze variant is verkrijgbaar in zowel een bemeste als een onbemeste versie. Maar wat is precies biologische tuinaarde? Wat zijn de bestanddelen? En welke biologische tuinaarde is het beste voor een optimale ontwikkeling van uw gewassen? Lees het in dit artikel!

Wanneer is tuinaarde biologisch?

Een goede groei en ontwikkeling van uw planten, bomen, struiken, heesters, bloemen en andere gewassen begint bij een goede grond. Biologische tuinaarde zorgt voor een gezonde grond! Een tuinaarde mag biologisch worden genoemd, wanneer er geen kunstmatige ingrediënten aan worden toegevoegd.

Biologische tuinaarde | Bestanddelen

Biologische tuinaarde bestaat uit natuurlijke bestanddelen zoals turf, plantenmest, dierlijk mest en compost. Aan biologische tuinaarde worden geen chemicaliën of andere giftige pesticiden toegevoegd. Kortom; puur natuur, zoals het bedoeld is!

De voordelen van biologische tuinaarde

Het gebruik van biologische tuinaarde biedt een veelzijdigheid aan voordelen voor uw tuin, waaronder:
 
  • Biologische tuinaarde bevat de benodigde voedingsstoffen - waaronder stikstof, fosfor en zwavel - die uw gewassen nodig hebben om zich optimaal te kunnen ontwikkelen.
     
  • Biologische tuinaarde zorgt ervoor dat water beter wordt vastgehouden en u minder vaak de grond hoeft te bevochtigen. 
     
  • Biologische tuinaarde zorgt ervoor dat de grond voldoende zuurstof krijgt. Het verdicht veel minder snel in vergelijking met reguliere tuinaarde.
     
  • Een groot voordeel aan biologische tuinaarde is uiteraard dat er geen gebruik wordt gemaakt van (ongezonde!) chemicaliën en andere additieven. Ook voor de moestuin is biologische tuinaarde - in combinatie met moestuingrond - daarom een goede en gezonde keuze!

Biologische tuinaarde Big Bag

Heeft u een grote hoeveelheid biologische tuinaarde nodig? Dan raden we aan om biologische tuinaarde in big bags te kopen. U profiteert in veel gevallen dan niet alleen van een mooie korting, maar het is ook nog eens beter voor het milieu!

>> Biologische tuinaarde in big bags bestelt u HIER.

biologische-tuinaarde-big-bag

Biologische tuinaarde kopen

Op zoek naar kwalitatieve biologische tuinaarde? Op Tuinaarde.nl kunt u gemakkelijk en snel bemeste en onbemeste biologische tuinaarde kopen (klik HIER). Daarnaast bieden we ook een ruim assortiment aan andere praktische artikelen ter bevordering van uw tuingrond, zoals Pokon producten, verschillende soorten potgrond en bodembedekkers. Een bijkomend voordeel van bestellen op Tuinaarde.nl is dat de bestelde artikelen GRATIS worden thuisbezorgd.

------

Hebt u vragen over onze tuinaarde of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op via 033-2003256 of mail ons!

 
  Luc     28-06-2022 10:15     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.