Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M┬▓

Tuinaarde.nl - Meer dan alleen tuinaarde!

Tuinaarde.nl - Meer dan alleen tuinaarde! Op Tuinaarde.nl vindt u een ruim assortiment aan verschillende soorten tuinaarde; bemeste tuinaarde, onbemeste tuinaarde, biologische tuinaarde en meer.

De tuinaarde van Tuinaarde.nl kan op diverse manieren op de door u gewenste locatie worden geleverd; in zakken en in big bags. Daarnaast is het mogelijk om de tuinaarde losgestort te ontvangen.

Maar wist u dat u in de webshop van Tuinaarde.nl nog vele andere grondsoorten en tuingerelateerde artikelen kunt vinden? In dit artikel lichten we er enkele uit.

Potgrond kopen op Tuinaarde.nl

In onze webshop vindt u een veelzijdigheid aan potgrondsoorten - in zowel zakken van 70 liter als in big bags van 1 kuub of 2 kuub. Van biologische potgrond tot speciale topkwaliteit kwekers potgrond en van biologische moestuin potgrond tot tuinplanten potgrond en lightmix met perliet.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel; uw planten, bloemen en andere gewassen moeten gezond en langdurig bloeien of groeien. Bij ons koopt u de beste kwaliteit potgrond tegen scherpe prijzen. 

potgrond-kopen

Boomschors kopen op Tuinaarde.nl

Naast tuinaarde en potgrond vindt u op Tuinaarde.nl ook verschillende bodembedekkers, waaronder Franse boomschors. Deze boomschorssoort is van hoge kwaliteit en gaat daardoor jaren mee. 

Op Tuinaarde.nl koopt u Franse boomschors in verschillende uitvoeringen; de basic boomschors, de excellent boomschors en de premium boomschors. Afhankelijk van uw keuze heeft de boomschors diverse afmetingen.

boomschors-kopen

Hydrokorrels kopen op Tuinaarde.nl

Hydrokorrels zorgen voor een betere waterhuishouding en hydrocultuur in plantenbakken en bloempotten en dus voor een goede afwatering van planten en/of bloemen. Hydrokorrels bevatten geen voedingsstoffen en zijn PH-neutraal. De korrels nemen het water op en zorgen voor een gelijkmatige verdeling van het water in de pot of bak.

Bestel direct hydrokorrels in zakken van 10 of 45 liter

Haardhout kopen op Tuinaarde.nl

Ook voor haardhout bent u op Tuinaarde.nl aan het juiste adres. Ons haardhout is 100% natuurlijk gedroogd, bevat een vochtpercentage van minder dan 20% en is afkomstig uit Nederland. We bieden verschillende houtsoorten. Om het vuur snel en gemakkelijk aan te maken, bieden we in ons assortiment ook handige aanmaakhoutjes.

Bestel direct uw haardhout:
 

Tuinaarde en meer op Tuinaarde.nl

Naast potgrond, boomschors, hydrokorrels, haardhout en - uiteraard - tuinaarde vindt u op Tuinaarde.nl nog veel meer artikelen voor uw tuin. Wat dacht u bijvoorbeeld van houtmulch, Pokon producten, anti worteldoek, randafwerking cortensaal en diverse zandsoorten? Bekijk het volledige assortiment in onze webshop!

tuinaarde-en-meer


Heeft u een vraag over ons productaanbod of bent u op zoek naar een specifiek product? Neem contact met ons op via het contactformulier.
Onze klantenservice helpt u graag.


 
  Luc     05-09-2022 10:13     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.