Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M┬▓

Tuinaarde kopen? | Tuinaarde in Big Bags

Tuinaarde kopen? | Tuinaarde in Big Bags Bent u op zoek naar tuinaarde van uitstekende kwaliteit? Dan bent u op Tuinaarde.nl op de juiste plek. Tuinaarde.nl is gespecialiseerd in de verkoop van allerhande tuinaarde, potgrond en bodembedekking. Kwalitatieve tuinaarde kopen is kinderspel in onze praktische webshop.

Kwalitatieve tuinaarde kopen

De tuinaarde die u kunt bestellen op Tuinaarde.nl is speciaal ontwikkeld voor particulieren, hoveniers en tuinders. Al vele andere hobbytuinders, (maatschappelijke) organisaties en anderen met ‘groene vingers’ gingen u voor. Onze tuingrond voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen, is gekwalificeerd met het RHP-keurmerk en is zeer gemakkelijk te verwerken - zowel door hobbytuinders als professionals.

Tuinaarde in big bags

Wanneer u een grote hoeveelheid tuinaarde nodig heeft, kan onze tuinaarde in big bags uitkomst bieden! Met onze tuinaarde big bags bespaart u niet alleen aanzienlijk op de kosten, maar profiteert u ook nog eens van een aanzienlijk eenvoudiger transport en een gemakkelijke opslag. Een ander groot voordeel aan het bestellen van tuinaarde in big bags is dat de grote tassen kunnen worden hergebruikt - dit bespaart u niet alleen tijd en geld, maar is ook nog eens goed voor het milieu! Een duurzame keuze dus!

En als u de tuinaarde in big bags op Tuinaarde.nl bestelt, worden de big bags ook nog eens GRATIS bij u thuis bezorgd.

Over onze tuinaarde

Onze biologisch bemeste tuinaarde in big bags is een organische en duurzame bodemverbeteraar. Eén big bag wordt gevuld met 1 kuub tuinaarde. De tuinaarde is verrijkt met tuinturf, compost en biologische meststoffen - een kant-en-klare tuingrond te gebruiken voor verschillende toepassingen. Een laag tuinaarde geeft uw tuin optimale voedingsstoffen voor minimaal 2 maanden en is te gebruiken voor o.a.:
  • Het egaliseren en/of ophogen van uw tuingrond of tuinborder
  • Het aanvullen van gaten in de grond door verwijdering van bijv. voor bomen en/of struiken
  • Opvullen van grote bloem- en plantenbakken 
  • Aanleggen van een moestuin of bloemenperk

Tuinaarde in big bags kopen op Tuinaarde.nl

Op Tuinaarde.nl koopt u tuinaarde in big bags van uitstekende kwaliteit. Daarnaast is het bestellen van de tuinaarde erg eenvoudig en kunt u met eventuele vragen of opmerkingen terecht bij onze klantenservice. De door u bestelde tuinaarde wordt zo spoedig mogelijk GRATIS bij u thuisbezorgd.

Naast tuinaarde in big bags is het ook mogelijk om bemeste tuinaarde in handige zakken van 70 liter te bestellen.

Hebt u vragen over onze producten? Neem gerust contact op met onze klantenservice via 033-2003256 of klantenservice@groundcovergroup.nl


 
  Luc     07-08-2021 14:27     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.