Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M┬▓

Tuinaarde bestellen | Gratis bezorging

Tuinaarde bestellen | Gratis bezorging Bent u op zoek naar kwalitatieve bemeste tuinaarde om uw tuin te egaliseren of op te hogen? Op Tuinaarde.nl bestelt u eenvoudig en snel tuinaarde om een strak resultaat in uw tuin te bereiken. Alle zakken en big bags tuinaarde die u op Tuinaarde.nl koopt, voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn voorzien van het Europees erkende RHP-keurmerk. En als u de tuinaarde vandaag bestelt, bent u ervan verzekerd dat u overmorgen al aan de slag kunt met het egaliseren of ophogen van uw tuin!

Bemeste Tuinaarde

De bemeste tuinaarde van Tuinaarde.nl is ontwikkeld om borders of (delen van) uw tuin op te hogen en/of te egaliseren. De tuinaarde is verkrijgbaar in big bags of in zakken van 70 liter. Daarnaast hebt u de keuze uit een biologische en een niet-biologische variant.
 

Toepassingsmogelijkheden en gebruik van bemeste tuinaarde

Vaak krijgen we de vraag: “Waar gebruik je tuinaarde eigenlijk voor?

Biologische en niet-biologische bemeste tuinaarde kunt u, eventueel in combinatie met potgrond, gebruiken voor onder andere:

•    ophogen en egaliseren van tuinborders of delen van uw tuin
•    aanvullen van plantgaten bij bijvoorbeeld bomen, heggen en struiken 
•    vullen van bloembakken, bloempotten, hanging baskets en plantenbakken
•    ophogen en (aan)vullen van de grond in uw moestuin

 

Tuinaarde online kopen op Tuinaarde.nl

Op Tuinaarde.nl kunt u gemakkelijk en snel bemeste tuinaarde kopen - zowel biologisch als niet-biologisch. De tuinaarde kan losgestort worden in uw tuin of u bestelt handige big bags of zakken van 70 liter. Daarnaast bieden we ook een ruim assortiment aan andere praktische tuinartikelen. Van universele potgrond voor plantenbakken en bloempotten tot verschillende soorten bodembedekking. Alles onder één dak op Tuinaarde.nl. Een bijkomend voordeel van bestellen via Tuinaarde.nl: gratis bezorgen tot in de tuin.

Neem ook eens kijkje bij onze tuinaarde aanbiedingen!

------

Hebt u vragen over onze tuinaarde of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op via 033-2003256 of mail ons!
 
  Luc     17-08-2021 09:30     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.